Aygo X

X play

Motor

1.0 VVT-I

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 16.250

VIND DE NIEUWE AYGO X DIE BIJ JE PAST

Grootse dingen komen in kleine verpakkingen. Aygo X is een onbeschaamd compacte auto die barst van de attitude. Hij tart de norm en biedt het vertrouwen van een high-ride cross-over, maar met de exclusieve kenmerken van een stadsauto. 

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

Wees één met de stad

De Aygo X is meer dan alleen een stadsauto, het is een verlengstuk van je always-on lifestyle. Toyota Smart Connect verbindt je telefoon met de auto naadloos, met draadloos opladen voor constante energie onderweg. Een groot 9-inch HD-touchscreen toont alles wat je nodig hebt - vermijd oponthoud in de stad met cloudnavigatie en realtime verkeersinformatie, terwijl slim parkeren het feest compleet afmaakt.

 

 

 

Verrassende ruimte

Compact vanbuiten, maar ruim vanbinnen. De Aygo X zit vol verrassingen. Met wel 231 liter biedt de Aygo X de meeste bagageruimte in zijn klasse. Die is bovendien flexibel genoeg voor iedere lifestyle. Geniet van het slimme design voor gemakkelijk in- en uitladen en ook bergruimte voor kleine spullen in het interieur. De Aygo X heeft de ruimte voor het dagelijkse leven in de stad en daarbuiten.

 

 

 

De blauwe lucht ervaren, zelfs in de auto

De buitenlucht staat voor totale vrijheid. Open het canvas dak van de Aygo X Air en maak contact met de omgeving. Voel de warmte van de zon op het gezicht, de wind door je haren en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft. Cruise in stijl door de straten.

Sluiten