Toyota C-HR

Cross-over C-LUB (V04)

Motor

1.8L HYBRID

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

 

De cross-over die zich probleemloos door het leven beweegt

Met een prachtig crossover-ontwerp en uitgerust met een reactieve en een stimulerende Hybride, is de nieuwe Toyota C-HR compleet in harmonie met een actief leven. Vergeet het voortdurend stoppen en starten, voortaan beweegt u mee met het ritme van de stad in uw nieuwe Toyota C-HR…

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

Opvallen in de stad

De Toyota C-HR is elegant, onderscheidend en verfijnd, van het opnieuw vormgegeven front tot het nieuwe design van de achterlichten. Deze moderne coupé is ontworpen om anders te zijn. Bekijk al zijn contouren en ontdek de talloze bijzondere details in het fraaigevormde interieur. U zult versteld staan.

 

 

 

Altijd onderweg, altijd connected

Slimme technologie maakt elke rit nóg plezieriger. Dat geldt ook voor Toyota Smart Connect. Met het vooruitstrevende Premium Connectivity Pack maakt u probleemloos gebruik van cloud-navigatie, Voice Agent en beschikt u onderweg over actuele verkeersinformatie. Zo bereikt u uw bestemming op tijd, met intelligente multimedia die voor u het moeilijke denkwerk doet.

 

 

 

Stijlvol overzicht op de weg

Met de Toyota C-HR krijgt hybride rijden een nieuwe dimensie. Deze hybride maakt korte metten met conventies, met direct beschikbaar vermogen, een levendige acceleratie en uitzonderlijke brandstofefficiency. Met zijn hoge zitpositie is de Toyota C-HR een even moderne als stijlvolle SUV die overal uit de voeten kan.

Sluiten