Camry

Premium - Sedan

Motor

2.5L HYBRIDE

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

UITVERKOCHT

De nieuwe Camry brengt het beste van twee werelden samen.

Ervaar de elegantie van een hoogwaardige sedan, verrijkt met de geavanceerde hybride technologie van Toyota. Het resultaat? Geniet van een uitzonderlijk plezierig rijgedrag dat hybride rijden naar een nog hoger niveau tilt.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Hybride vermogen dat de zintuigen scherpt

De Camry Hybrid heeft een stille, zelfopladende 2.5-liter hybride benzinemotor, die veel koppel bij lage snelheden en een formidabel vermogen bij hogere snelheden levert in combinatie met een betere responsiviteit en een moeiteloze acceleratie.

 

 

Ontworpen om de aandacht te trekken

De gestroomlijnde Camry Hybrid combineert de elegantie van een hoogwaardige sedan met een dynamisch accent en is daardoor nadrukkelijk aanwezig op de weg. Deze prachtig gevormde auto heeft een zeer stijve carrosserie en een lagere motorkap voor een beter zicht en is leverbaar in een aantal elegante lakkleuren, zodat u tijdens elke rit de aandacht trekt.

 

 

 

Een serene ruimte om de geest te scherpen

De eigentijdse cockpit benut optimaal de ruimte met een zwevend 9-inch infotainmentsysteem met aanraakscherm dat ontworpen is voor meer helderheid tijdens het rijden. Op dit multimediascherm vindt u eenvoudig alles wat u nodig hebt, zoals navigatie, muziek en Apple CarPlay™ of Android Auto™. En Via de MyT-app kunt u verbinding maken en in contact blijven met uw Camry Hybrid!

2dehands aanbod

Toyota Camry Premium
€ 33.790,-
77.969 km
12/2021
Elektrisch/Benzine
Toyota Camry Premium
Sluiten