Corolla Cross

Dynamic cross-over

Motor

2.0 L HYBRID DYNAMIC FORCE

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 34.380

Gebouwd voor een avontuurlijk leven

De compleet nieuwe Toyota Corolla Cross biedt u en uw gezin alles wat u nodig hebt voor de onvoorspelbare wendingen van het gezinsleven. Dankzij de uitstekende brandstofefficiëntie, de vierwielaandrijving en het ruime interieur met intuïtieve technologie wordt autorijden weer leuk in de praktische Corolla Cross.

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Controle binnen handbereik

Midden op het gestroomlijnde dashboard van de Corolla Cross bevindt zich een nieuw 10.5-inch touchscreen. Dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay kunt u telefoongesprekken aannemen, naar uw favoriete nummers luisteren en diverse systemen intuïtief met één veeg of tik bedienen.

 

 

 

 

Ontspannen zitten

Door de grote achterstoelen met veel beenruimte en comfortabele hoofdsteunen kan iedere passagier – hoe groot of klein ook – genieten van een ontspannen reis. Perfect voor lange reizen.

 

 

 

Rijden zonder stress

De Corolla Cross Hybrid is ontworpen om kracht en functionaliteit in evenwicht te houden en is ideaal om de kinderen naar school te brengen en eropuit te gaan met het gezin. De uitstekende vierwielaandrijving en verbeterde brandstofefficiëntie zorgen altijd voor een stressloze reis voor het hele gezin. Toyota’s hybride systeem van de vijfde generatie biedt u complete zekerheid onder alle weersomstandigheden, plus een hoge mate van wendbaarheid en responsiviteit achter het stuur. Een efficiënte SUV, gebouwd voor de praktische kant van het gezinsleven.

Corolla Cross galerij

Sluiten