GR 86

Coupé

Motor

2.4 LITER BENZINE

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

UITVERKOCHT

Een rijervaring die de verwachtingen overtreft

De nieuwe, krachtigere GR86 bouwt voort op het legendarische 'fun to drive'-gevoel van de GT86 en is een echte bestuurdersauto voor wie begrijpt wat autorijden zo speciaal maakt - het moment van helderheid waarop de auto en de weg samensmelten tot één geheel. Geniet van de sensatie van onvervalst rijplezier. 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Superieure raceprestaties
op de weg

De nieuwe Toyota GR86-motor beschikt over verbeterde in- en uitlaatfuncties om de prestaties en de respons van het aandrijfvermogen te verbeteren, terwijl de wrijving is verminderd om bij alle toerentallen meer koppel te leveren, met een maximum van 250 Nm bij 3400 t/min, wat een unieke rijervaring oplevert die rechtstreeks beïnvloed is door Toyota's illustere nalatenschap in de autosport. Deze expertise vertaalt zich in een responsieve, levendige en dynamische wagen met geavanceerde aerodynamische componenten en opwindende prestaties.

 

 

 

Maak een statement

Het opvallende uiterlijk van de GR86 is ontworpen met prestaties in het achterhoofd. Een breed postuur en chique aerodynamische voorspoilers en luchtroosters vooraan zorgen voor een uitstekende baanvastheid vooraan. Nieuwe, slanke horizontale zijspoilers helpen de rolneiging te verminderen, terwijl de achterwielkastspoilers en de achterspoiler de stabiliteit achteraan verbeteren.

 

 

 

Glimlach achter het stuur

Krijg weer contact met de weg dankzij een groot aantal prestatieverbeterende eigenschappen, bedoeld om u meer te laten voelen. De auto combineert een verbeterde gasrespons en een verbeterd schakel- en koppelingsgevoel met een uitzonderlijk lichte carrosserie en toonaangevende aerodynamica, waaronder luchtuitlaatopeningen vooraan, zijspoilers en een ducktail-achterspoiler, ontwikkeld op basis van Toyota's race-ervaring.

GR 86 galerij

Sluiten