GR Yaris

Hi - Pack 3 deurs

Motor

1.6L TURBO

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

UITVERKOCHT

Ontdek uw GR speelterrein

Door de absolute klemtoon op rijplezier voelt elke weg dankzij de GR Yaris als uw eigen speelterrein aan. De in de rallywereld gebaseerde GR Yaris is krachtig, manoeuvreerbaar maar tegelijk praktisch en leuk om in te rijden. Hij zal elke dag een glimlach op uw gezicht toveren, op welke wegen u ook rijdt.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Racing-stamboom inbegrepen

De GR Yaris werd ontwikkeld in samenwerking met het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team en beloont u met de beheersing van een rallyster. Zijn lichte GR-FOUR-vierwielaandrijving heeft een snel reagerende koppeling en twee Torsen-sperdifferentiëlen*, die het koppel dat aan elk wiel wordt geleverd, intelligent beheren.

 

 

 

Vermogen bereikt nieuwe hoogten

Met een topvermogen van 261 DIN pk en 360 Nm levert zijn nieuw ontwikkelde drie-cilinder, 1,6-liter turbomotor uitstekende acceleratie en reactievermogen. Met nieuwe Toyota-technieken en -materialen, zoals een uniek blok, speciale zuigers en een single-scroll turbo met kogellager om het gewicht te reduceren en het rijgedrag te verbeteren, beschikt de GR Yaris over het vermogen om van elke rit een levendige ervaring te maken.

 

 

 

Gevormd door prestaties

De unieke carrosserie van de GR Yaris is geboetseerd voor aerodynamische prestaties, met een lagere daklijn en een vloeiend, coupé-achtig ontwerp. Een dak van met koolstof versterkt polymeer en aluminiumpanelen verlagen het zwaartepunt van de wagen en verminderen zijn gewicht om het reactievermogen te verbeteren.

Sluiten