Highlander

Dynamic Plus (V02)

Motor

2.5L HYBRID

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 83.810

7 persoons, hybride, AWD en mega ruim

Dankzij de veelzijdigheid van zijn 2.5 High Power Hybrid motor verlegt de Highlander grenzen in zijn klasse. U heeft alle mogelijkheden de auto af te stemmen op uw persoonlijke wensen en bent zo verzekerd van maximale efficiency voor elke rit. Behalve krachtige acceleraties en een directe respons kiest u met de rijstanden NORMAL, ECO, SPORT en EV voor een stijl en comfortabel rijgedrag.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

Voor elke rit. Voor elke bestuurder.

Dankzij de aandrijfopties van zijn 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-motor presteert de Highlander Hybrid beter dan men van deze klasse zou verwachten, zodat u het rendement van uw aandrijving kunt aanpassen en maximaliseren. NORMAL, ECO, SPORT of EV – welke stand u ook kiest, u bent altijd verzekerd van acceleratie, vermogen en responsiviteit, én van een stille en comfortabele rit.

 

 

 

Rijden met hybride vermogen. Rijden zoals u het wenst.

De nieuwe 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-motor is krachtig genoeg om een aanhangwagen van 2 ton te trekken en is gecombineerd met een AWD-i systeem, dat automatisch in actie treedt waar dit nodig is. Door een bijkomende elektromotor achteraan, onafhankelijk van de hoofdmotor, te activeren, wordt extra aandrijfvermogen naar de achterwielen verdeeld, waardoor doorslippen van de voorwielen wordt tegengegaan.

 

 

 

Rijd in stijl. Rijd comfortabel

In de Toyota Highlander Hybrid schuilt vakmanschap in elk detail. De luxueuze lederen stoelen bieden een verhoogde rijpositie, zicht op de hele weg en ondersteuning door hun verstelbare hoogte. En door de ingebouwde verwarming en koeling is het comfort van u en uw passagiers altijd gewaarborgd.

Sluiten