Land Cruiser

Country - 5 deur LWB

Motor

2.8D-4D 204HP

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

Vanaf

VANAF € 63.770

Ruim 65 jaar bouwt Toyota de iconische Land Cruiser op een oersterk ladderchassis.

 Hierdoor staat de Land Cruiser voor doelgerichte kracht en altijd avontuur. Tot 3,5 ton trekken, ongeëvenaarde prestaties in het terrein en uitgelezen rijcomfort met nóg meer luxe.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Krachtig en doelmatig

De Land Cruiser versterkt zijn reputatie met een modern, robuust gevormd exterieur. Elke lijn dient een doel. De vorm van motorkap verbetert het zicht, terwijl de koplampen en ventilatieopeningen van de grille hoger zijn om maximale bescherming en doorwaadbare diepte te bieden.

 

 

 

Altijd beschermd

Vanaf de Invincible-uitvoering is Toyota Safety Sense 2 geïnstalleerd met een pakket actieve veiligheidssystemen, waaronder Pre-Collision System met voetgangerherkenning, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert en Road Sign Assist.

 

 

 

 

Klaar om te veroveren

Door zijn prestatievermogen op verharde én onverharde wegen kan de legendarische Land Cruiser de zwaarste terreinomstandigheden overwinnen en u veilig terugbrengen, of u nu een rivier oversteekt of over een rotsachtige weg afdaalt.

Sluiten