Mirai

Premium - Sedan

Motor                                                  

WATERSTOF

Standaardwaarborg                                                            

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 72.140

Het omzetten van waterstof in elektriciteit gebeurt in de brandstofcel.

Rijden op waterstof betekent emissieloos rijden. Waterstof is de energiedrager. Dit wordt in de auto omgezet in elektriciteit. Rijden op waterstof is dus elektrisch rijden.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Rijden

De nieuwe Mirai is ontwikkeld op een compleet nieuwe platform met een langere wielbasis en is breder en lager dan zijn voorganger. Dit maakt de auto optisch lichter en tegelijkertijd stabieler. De langere overhang achter maakt het aerodynamische design compleet.

 

 

 

Drive

De Mirai rijdt opvallend stil en met ongeëvenaard comfort. De revolutionaire brandstofcel maakt volledig emissievrij rijden werkelijkheid, met een aanzienlijke actieradius van 650 kilometer.

 

 

 

 

Technologie interieur

Met zijn high-end technologie geeft de Toyota Mirai u volledige controle. Met het extra brede Head-up display dat op de voorruit wordt geprojecteerd, ziet u aanwijzingen van het navigatiesysteem, verkeersborden en snelheidswaarschuwingen. Met Lane Trace Assist kunt u bovendien uw positie op de weg in de gaten houden.

Sluiten