Yaris

Dynamic 5 deurs

Motor

1.5 HYBRID

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 20.520

DE DUURZAME TOYOTA YARIS

De nieuwe generatie Toyota Yaris is de ideale stadsauto. Met zijn eigentijdse design en al even vooruitstrevende hybride technologie is hij gemaakt voor het drukke leven in de stad.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Hybride technologie om elektrisch te rijden

Met zijn nieuwe 1.5-liter benzinemotor en verbeterde vierde-generatie hybride systeem combineert de nieuwe Yaris opwindende prestaties op ongekende wijze met een zeer laag verbruik.

 

 

 

 

Bevlogen ontwerp, intense gedrevenheid

Elke millimeter van de nieuwe Yaris telt. Hij is fors en opvallend en dankzij zijn brede, compacte postuur heeft hij een geruststellende wegligging die in tegenspraak is met zijn wendbare, dynamische karakter.

 

 

 

 

Alledaagse elegantie

De nieuwe Yaris heeft een modern, aantrekkelijk en stijlvol interieur en combineert een hoogwaardige afwerking met sfeerverlichting*om een zintuiglijk aansprekende omgeving te creëren zonder ook maar enigszins in te boeten op rijplezier.

2dehands aanbod

Toyota Yaris Elegant Yaris Cross
€ 35.500,-
13.654 km
01/2022
Elektrisch/Benzine
Toyota Yaris Elegant Yaris Cross
Toyota Yaris Yaris Cross Dynamic Plus
€ 28.950,-
38.051 km
11/2021
Elektrisch/Benzine
Toyota Yaris Yaris Cross Dynamic Plus
Sluiten