RAV4 Plug-in Hybrid

Dynamic Plus (V01)

Motor

2.5L PLUG-IN HYBRIDE

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

Vanaf

VANAF € 56.300

De nieuwe Toyota RAV4, totaal anders dan de huidige hybride.

De nieuwe Toyota RAV4 blinkt ondermeer uit in zijn looks. Het design is opvallend, zowel van buiten als van binnen.  Groot en stoer, met een interieur vol doordachte details.Ook de vooruitstrevendheid van Toyota in technologie heeft de RAV4 veel winst opgeleverd.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

Dubbel DNA

De RAV4 Plug-in hybride combineert onze krachtigste hybride technologie ooit met uitstekende EV-capaciteit om u nog verder, nog schoner te laten rijden. Onder het geavanceerde design laat de dubbele energie, geleverd door onze hybride technologie van de vierde generatie en een lithium-ionbatterij van hoge capaciteit, u toe om direct te accelereren en te genieten van een in deze klasse ongekend rijbereik.

 

 

 

Schone energie

De RAV4 Plug-in hybride straalt kracht en dynamiek uit en staat stevig op zijn wielen. Bovendien levert hij prestaties die een klasse op zich vormen. Met een 2,5-liter Hybrid Dynamic Force-benzinemotor en een intelligent vierwielaandrijfsysteem (AWD-i) sprint hij in slechts 6,0 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij zijn indrukwekkende tractie en wonderbaarlijk vermogen van 306 DIN pk.

 

 

 

Inwendige stijl

De stijlvolle cabine van de RAV4 Plug-in hybride vormt de ideale setting voor stille, moeiteloze prestaties. Sportieve lederen zetels en een groot panoramisch dak waarborgen dat ritten in het ruimtelijke, verfijnde interieur luchtig en comfortabel aanvoelen, terwijl een kofferruimte van 520 l flexibele laadruimte biedt met een minimale uitsteek van de batterij.

Sluiten