Rav4

Style Plus (V16)

Motor

2.5L HYBRIDE

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 39.950

De nieuwe Toyota RAV4, totaal anders dan de huidige hybride.

De nieuwe Toyota RAV4 blinkt ondermeer uit in zijn looks. Het design is opvallend, zowel van buiten als van binnen.  Groot en stoer, met een interieur vol doordachte details.Ook de vooruitstrevendheid van Toyota in technologie heeft de RAV4 veel winst opgeleverd.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Ontworpen als statement

Maak indruk met het opvallende design van de RAV4. Met een krachtige expressie, aansprekende details en een stoer silhouet trekt hij de aandacht – van de scherp gelijnde LED-koplampen tot de unieke LED-achterlichten. Een robuuste SUV die zich net zo goed thuis voelt op het platteland als in de stad.

 

 

 

Rij zoals u dat wilt met hybridekracht

Met zowel een brandstoftank als een grotere batterij, die tijdens het rijden wordt opgeladen, biedt de RAV4 alle veelzijdigheid voor rijden in de stad en voor lange ritten over buitenwegen. Dankzij de zelfopladende hybride aandrijflijn beschikt u bovendien over een aanzienlijke actieradius – met alle voordelen van elektrische aandrijving.

 

 

 

Een ruimte voor ontspanning

Het robuuste uiterlijk van de RAV4 herbergt een doordacht interieur. Direct in het oog springen een brede middenconsole en een modern nieuw instrumentenpaneel. Er is genoeg ruimte om u eens uit te strekken en te genieten van de reis. Een onweerstaanbare styling gaat gepaard met innovatieve technologieën zoals een draadloze smartphone-oplader en een op maat gemaakt JBL-audiosysteem met negen speakers. Daarmee komt uw favoriete playlist volledig tot zijn recht. Blijf verbonden met uw favoriete apps dankzij naadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto™.

Sluiten