Yaris Cross

Dynamic Plus cross-over

Motor

1.5L HYBRIDE

Standaardwaarborg

3 JAAR / 100.000 KM

 

Vanaf

VANAF € 25.690

DE AVONTUURLIJKE TOYOTA YARIS CROSS

De Toyota Yaris Cross is de nieuwste hybride Toyota SUV waarbij kracht, zuinigheid, stijl en comfort de sleutelbegrippen vormen. Door zijn hoge instap en ruimte in combinatie met de krachtige en wendbare uitstraling van de auto, is hij de ideale partner voor al uw nieuwe avonturen.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Altijd onderweg

Met zijn verhoogde bodemvrijheid en hogere rijpositie geeft de compacte Yaris Cross u het vertrouwen de stad te verkennen volgens uw voorwaarden. Met de intelligente vierwielaandrijving onder u en een ruim en veelzijdig interieur dat uitblinkt in alledaagse eisen, houdt hij u altijd onderweg.

 

 

 

Onovertroffen evenwicht in elke situatie

Met de unieke combinatie van Hybride en de Intelligent All-Wheel Drive geeft de Yaris Cross u een niet te stoppen gevoel. Zijn zelfopladende Hybridesysteem levert prestaties en efficiëntie die ongeëvenaard zijn in zijn klasse, terwijl AWD-i de geruststellende controle biedt tijdens alledaagse ritten en gladde oppervlakken.

 

 

 

Ruimte op maat

De Yaris Cross zit vol met innovatieve oplossingen, of u nu hulp bij uw boodschappen of meer ruimte voor uw hobby’s nodig hebt. De elektrische achterklep met voetactivering biedt ondersteuning wanneer u uw handen vol hebt. Voor meer ruimte zijn er neerklapbare achterstoelen (40:20:40) en een flexibele, slimme laadvloer, die u in hoogte kunt verstellen en in tweeën kunt delen.

Sluiten