Uw auto altijd perfect onderhouden.

 Reken op onze expertise

Plan eenvoudig uw onderhoud afspraak.

 

Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw Toyota veilig en betrouwbaar te houden.

Hierdoor blijft uw auto maximaal presteren!

Maak eenvoudig een onderhoud afspraak, kies één van de onderhoud paketen op maat voor uw Toyota. 

Daarmee weet u altijdprecies waar u aan toe bent.

Ook kunt u direct aanvullend andere werkzaamheden inplannen (zoals nazicht keuring; bandenwissels of een Hybride Health Check) ook ziet u of er eventueel een lopende actie bestaat voor uw auto.

 

                              PLAN HIER UW ONDERHOUD

Plan eenvoudig uw controle autokeuring

 

Onze controle is echt 'all-inclusive'. De controle autokeuring staat los van het onderhoud van uw Toyota. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren.

Ook kunt u direct aanvullend andere werkzaamheden inplannen (zoals onderhoud; bandenwissels of een Hybride Health Check) ook ziet u of er eventueel een lopende actie bestaat voor uw auto.

 

                                  PLAN HIER UW CONTROLE 

Plan eenvoudig uw controle of onderhoud airco

 

Een airco die goed werkt, zorgt voor een frisse auto. Dat is wel zo prettig. Een jaarlijkse check zorgt er bovendien voor dat hij goed blijft werken. Het is dus verstandig om uw airco minimaal 1 keer per jaar te laten controleren. U kunt bij ons ook terecht voor een geur behandeling of onderhoudsbeurt van de airco. Ook kunt u direct aanvullend andere werkzaamheden inplannen (zoals nazicht keuring; bandenwissels of een Hybride Health Check) ook ziet u of er eventueel een lopende actie bestaat voor uw auto.

 

                                             PLAN HIER UW CONTROLE

 

 

Plan eenvoudig uw hybride health check

De Hybride health check is een controle van de hybride technologie in uw auto. De technieker controleert de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt. Daarom geeft Toyota Belgium u eveneens 5 jaar (beperkt tot 150.000 km) dekking op alle hybride onderdelen. 
Daarna kunt u via de hybride health check bij Toyota Jenaer een gratis verlengde dekking van de hybride batterij krijgen voor 1 jaar. 
Deze dekking kan u telkens verlengen met 1 jaar tot de wagen 10 jaar is ongeacht de kilometerstand*. Niet twijfelen dus!

 

*De hybride batterij geniet van 5 jaar (60 maanden) Europese waarborg van de fabrikant beperkt tot 100.000 km (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Een positieve test van de hybride batterij bij een onderhoud bij het erkende Toyota netwerk in België of in G.H. Luxemburg verlengt de dekking op de hybride batterij telkens met 1 jaar (12 maanden) beperkt tot 15.000km (welke van de twee het eerst bereikt wordt, tot het voertuig de leeftijd van 10 jaar bereikt.

 

                                        PLAN HIER UW CONTROLE

Ontdek onze andere services

My Toyota
Parts & Accessoires
Pechdienst Eurocare
Toyota Waarborg
Werken bij Jenaer
Winterwielen
Sluiten