De nieuwe Toyota C-HR

GR SPORT

Er is al een Toyota C-HR beschikbaar vanaf € 34.260

 

Verbruik (WLTP)

4.7 l - 5.1 l/100 km

CO2 (WLTP)

105 g - 116 g/km

Wettelijke vermelding:

Alle geciteerde verbruiks- en CO2-cijfers zijn gebaseerd op de officiële resultaten van laboratoriumtests volgens de Europese regels. Deze 

worden verstrekt om auto's met elkaar te kunnen vergelijken en geven mogelijk niet uw rijervaring weer.

 

 

EEN NIEUWE STAP IN GEDURFD DESIGN

Laat zien wie je bent met de verfijnde nieuwe Toyota C-HR. Deze auto is gemaakt zonder regels en geïnspireerd door het baanbrekende origineel. Hij ziet er dan ook uniek uit. Met zijn onconventionele design durft de nieuwe Toyota C-HR anders te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

meer informatie

 

 

 

 

DRIEVOUDIGE UITVOERING

Nauwkeurig gesneden lijnen bepalen de krachtige, geometrische vormen van de carrosserie, waardoor een ontwerp ontstaat dat bruist van beweging.

 

 

 

 

DIGITALE COMBIMETER

Mensgerichte technologie bepaalt deze ruimte. Er zijn vier modi om de weergave van de digitale combimeter aan te passen: Casual, Smart, Sporty en Thought.

 

 

 

 

 

VERZONKEN PORTIERGREPEN

Verzonken portiergrepen – voor het eerst toegepast op een Toyota – zijn essentieel voor de strakke, sculpturale stijl van de nieuwe Toyota C-HR.

Sluiten