bZ4X

Nieuwe bZ-reeks 100% elektrisch

 

Ontdek de nieuwe Toyota bZ4X

Innovatief, efficiënt en met een dynamisch SUV-design, de batterij-elektrische Toyota bZ4X levert waar het telt. Met zijn robuuste en stijlvolle constructie, uitstekende vierwielaandrijving en uitstekende actieradius brengt de Toyota bZ4X u vol vertrouwen overal waar u heen moet. Ga verder dan elektrisch en geniet van een nieuwe rijervaring met deze innovatieve elektrische SUV.

 

 

 

 

 

10 jaar garantie bij Toyota

Wist u dat Toyota de enige constructeur is in België die tot 10 jaar garantie biedt op elke Toyota, zowel nieuw als tweedehands en zowel met een verbrandings- als hybridemotor? Al wat u hoeft te doen, is uw Toyota jaarlijks laten onderhouden bij uw Toyota dealer. Telkens u langskomt voor een onderhoud, wordt uw voertuig automatisch gedekt door de Toyota Relax garantie gedurende verlengen wij uw Toyota garantie met een jaar, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan. 

 

Meer informatie

 

 

 

 

Overal gemakkelijk opladen

Met zijn ruime actieradius en grote batterij geeft de bZ4X u altijd vertrouwen, ongeacht de bestemming. De Toyota bZ4X beschikt over een boordlader met een Combined Charging System (CCS2). Zo kunt u zowel gebruik maken van reguliere publieke laadpunten onderweg, thuis (AC) én een van de vele snellaadstations (DC) wanneer het tijd wordt om de batterij van uw auto op te laden.

 

 

 

Thuis opladen

Met een laadpunt thuis van Toyota Oplaadservice laadt uw auto aanzienlijk sneller en bovendien veiliger op dan met een standaard stopcontact met randaarde. De batterij van de bZ4X kan in 6,5* tot 10 uur volledig worden opgeladen. Afhankelijk van de aansluitwaarde van uw woning. Gebruikt u uw auto zakelijk? De stroomkosten kunnen automatisch verrekend worden met uw werkgever of leasemaatschappij.

 

 

 

Onderweg of openbaar opladen

Dankzij de zoekfunctie in de InCharge App vindt u altijd een overzicht van laadstations waar u de batterij snel kunt opladen. U ziet bovendien of het een reguliere AC laadpaal is of een snellaadstation (DC). Daarnaast of het ook fysiek beschikbaar is én wat de kosten van het opladen zijn via Toyota Oplaadservice. Bij deze efficiënte snellaadpunten laadt u de batterij van uw bZ4X in slechts 30 minuten op tot 80% van de maximale capaciteit (afhankelijk van omstandigheden ter plaatse). Handig voor uw zakenreis en vakanties.

Sluiten